FRBE- KBSB-KSB

Elo processing

Regels voor de ELO-verwerking

Het wedstrijdreglement artikel 10 beschrijft hoe de klassering van de spelers gebeurt, tesamen met de ELO-berekening.

Partijen inzenden voor ELO-verwerking

Via SWAR: Gebruik de menu-knop 'EloN' of via het menu 'Lijsten' > 'Berekening ELO -> KBSB'. SWAR genereert het ELO-bestand dat u vervolgens manueel, of via SWAR doorstuurt naar ratings@frbe-kbsb-ksb.be.

Via de toernooimanager: De toernooimanager laat toe om manueel partijen te coderen en vervolgens eveneens door te sturen.

Limietdatum voor inzendingen: De uiterste limietdatum voor inzending van partijen is 3 dagen vòòr publicatie van het volgende klassement.

Bevestiging: Voor elke inzending die succesvol toekomt bij de KBSB, volgt een verwerkingsstap en bevestiging van inzending. Na inzending is het nog steeds uw verantwoordelijkheid om de verwerking na te kijken en eventuele fouten door te geven uiterlijk 3 dagen vòòr publicatie van het nieuwe klassement. De verwerkingsstap gebeurt manueel en neemt typisch niet meer dan 3 dagen in beslag.

ELO-controlelijst

Aan elk klassement gaat de inzending van toernooien en partijen vooraf. Het is steeds mogelijk de huidige lijst van ingezonden partijen op te vragen en te doorzoeken via de ELO-controlelijst. Deze lijst is niet te verwarren met de resultaten-lijst van SWAR toernooien!

Contact

Voor alle vragen omtrent ELO-verwerking, contacteer ons bij voorkeur via ratings@frbe-kbsb-ksb.be. In tweede instantie kan u ook de verantwoordelijke ELO-verwerking rechtstreeks contacteren.


Adres

131 Rue Frans Vekemansstraat 131
1120 Neder-Over-Heembeek

Bankgegevens

IBAN: BE76 0015 9823 0095
BIC: GEBABEBB